Hej på er där ute. 
Nu har vi äntligen fått dagisplats till vår Yngsta flicka
Redan i juni 2015 sökte jag plats till henne för inskolning i januari till en av två närliggande dagis hos oss. 
Jag berättade att jag har en synskada och måste få någon av dem två förskolorna åt henne. Hennes storebror går på ett av dem två. I dec ringde jag kommunen och undrade hur det gick eftersom jag inte hade hört något. Kvinnan svarade att det var fullt på dem dagis jag kan promenera till. Du har fått en plats på ... som ligger på andra sidan stan. Men då måste jag gå och lämna sonen först på ena och åka färdtjänst till andra och vidare till jobbet. Det blir jobbigt och krongligt.
Då svarar hon: men du kan ju söka förtur. Jaha, varför har du inte talat om det tidigare. Hon sa: det är föräldrarnas ansvar att hitta det på hemsidan. Men ni har ju inte ens en anpassad hemsida.
Alltså här i Boden är det ingen idé att söka I god 'tis för kommunnissarna är gamla och trötta på sina jobb och nonchalerar en.