Snart är det dax att bege sig till Gävle och fixa datorn så man får ett hjälpmedelsprogram som funkar. Tyvärr får jag inte det på en gång, men det käns så bra. Jag längtar!

Linus växer så det bara knakar, det går så fort. Folk säger till mig när jag är ute,

"åh vilken snäll och lugn gosse du har fått." Du är lyckligt lottad som har fått ett sådant snällt barn. Det käns bra att få höra. Jag tycker själv att min vardag med Linus blir jobbig imellanåt, men nu vet jag att det fins dem som har det mycket värre, så jag ska inte klaga.  Linus är lättroad, han roar sig själv, gapar och äter allt, skrattar och har en massa energi, men sömnen är destå värre, det är den som är jobbig för oss. Han vaknar flera gånger per natt, för att han drömmer så mycket och vill äta i mellan åt. Jag hoppas det blir bättre.