Såg Uppdrag granskning här om dagen som handlade om Färdtjänsten.

 Mycket bra att dem uppmärksammar chaufförer som utnytjar sitt jobb.

 

Jag har själv blivit utsatt för en chaufför när jag åkte färdtjänst  med taxi 020.

Han tog mig mellannbenen och på brösten. Ville inte köra hem mig heller utannstannade efter vägen och tyckte vi skulle prata lite om sex. När han väl körde hem mig ville han inte lämna av mig vid min port utan körde in på en parkering och klev ur när jaggjorde det och sa, men en kyss kan du väll endå ge mig, det är ju så här man träffar någon. Disco funkar inte.

Det här var på kvällen när det var mörkt, kul när man ser dåligt. Jag tog mig hem och grät inför mamma. Jag ringde till Färdtjänsten och berätta allt, dem beklagade och sa att en kvinna skulle ringa upp mig, men det gjorde hon aldrig. Dem sa att han skulle få en.n prick. Jag borde ha polisanmält honom, men vågade inte eftersom jag inte kan känna igen honom och tänk om han hämtar mig igen. Vad händer då?

 

Nu har jag flyttat och lämnat Stockholm, det käns skönt!