Om

Denhär bloggen skall handla om mig som mamma och om min synskada CVI Cerebral visual inpairment, betyder hjärnsynskada. Jag vill uppmärksamma er där ute att vi finns flera personer som har denna synskada och inte syns på oss. Den är okänd för svenska folket, myndigheter m.m. Men blir allt mer känd som tex. dyselexin har blivit.
Jag hoppas jag kan sprida och hjälpa andra med denna blogg.

Jag är inte inne på denna blogg varje dag. Vill du få kontakt, med mig
skriv då till: Ylva.henriksson@yahoo.se
Jag finns även på Facebook som superylwiz.

Eller på facebook gruppen, nätverket för cvi. En grupp för dem som har cvi samt för föräldrar som har barn med cvi.

Presentation

Senaste inlägg

Teknik

Den här bloggen skapades via leverantören bloggo.nu

Gratis blogg!
Enkelt och snabbt!
Helt på svenska!
Gratis blogg!

Tidningarna är intresserade av CVI.

Förra året var jag med i Hemmets Journal för en artickel om min synskada.

Den blev jätte bra och nu vill reportern göra en till med mig för en annan tidning. Kanske Allers eller Året runt. Det käns bra att dem vill skriva om CVI. Jag hoppas värkligen den blir känd för allmänheten, annars gör jag ju det här i onödan.

Jag hoppas jag kan lägga ut artickeln här inne framöveer. 

0 kommentarer | Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Föregående inlägg:

Nästa inlägg: